Misbruk av smertestillende midler fører til kraftig bompenger

Medisinen fentanyl påvirker klienter negativt, spesielt individer som misbruker stoffet. Utallige overskridelser skjer hos menn under femti år, til tross for at fentanyl sannsynligvis er beregnet på damer utover åtti år. Spesialister teoretiserer den beste spillplanen.

En titt på situasjonen i Australia

En sum av 136 australiere gikk videre fra fentanylglut i løpet av de tolv årene, med 66% av dem som aldri ble godkjent medisinen. Myndighetene er bekymret ettersom tallene fortsetter å utvikle seg.

I Australia inneholder de mest kjente typer finansielt tilgjengelig fentanyl transdermal løsning, en kapsel eller infusjon. På bootleg -markedet, uansett, selges fentanyl som konstruert heroin fra hemmelige laboratorier. Både forretningsstrukturer og ulovlige strukturer kan forårsake glutpassasjer.

Hva er Fentanyl  kjop-adderall-online-i-norge/

Medisinen fentanyl er et utrolig narkotisk smertestillende middel som ofte brukes til å behandle malignitet og nå og da som et beroligende middel. Mens noen få typer fentanyl er ulovlige, inneholder terapeutiske strukturer Sublimaze, Aciq og Duragesic. Det har vært kjent som en mer ekstraordinær type morfin.

Fentanyl er utrolig vanedannende, fra forskjellige perspektiver mer vanedannende enn heroin. Det selges jevnlig som heroin, noe som for det meste viser dødelig.

Siden det er så ofte håndtert, selger narkotikaorganisasjoner det for tiden som en løsning.

Veinavn for fentanyl inneholder dansefeber, ledsager, tango og penger, bonanza og TNT.

Fentanylbruk kan forårsake en del av de medfølgende indikasjonene:

• Hodepine

• Svimmelhet

• Pusteproblemer

• Smitte

• Utmattelse

• Angst

• Besvimelse

• Tørrhet i munnen

• Kvalme og oppkast

• Smerter eller død på infusjonsstedet

• Uregelmessig hjerterytme

• Svette

• Hallusinasjoner

• Forvirring

Medisinsk avledning

Omdirigering er demonstrasjonen av å bruke medisiner av en annen grunn enn anbefalt av en spesialist. Dette vil omfatte bruk av resept for å bli høy, slappe av eller for å utvide energi eller omtanke. Omdirigerte medisiner kan dukke opp fra apotekere, kan deles av ledsagere eller tas fra medisinskap. De kan også komme fra en uberettiget løsning, som på grunn av at noen later som en sykdom eller skade eller kompenserer en legemiddelspesialist ut av bøkene.

Leave a comment

Your email address will not be published.